SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engine Optimization) sau optimizarea pentru motoarele de căutare este procesul de îmbunătățire a vizibilității unui site în rezultatele căutărilor Google. Este o parte importantă a oricărei strategii de Online Marketing, asigurând obținerea de rezultate pentru afacerea ta într-un mod organic (fără apelarea la metode de promovare plătite către Google).

Cele mai multe site-uri sunt găsite prin intermediul motoarelor de căutare de către persoanele direct interesate de serviciile sau produsele comercializate. Listarea organică a unui site în primele pagini afișate la căutările pe Google se face în funcție de algoritmi care iau în calcul indicatori precum: vechimea site-ului, conținutul acestuia, relevanța pentru public, ușurința navigării, numărul de link-uri externe de calitate.

Cât de important este SEO pentru afacerea ta?

Îți dorești ca site-ul tău să apară în primele rezultate pe Google în urma căutării după cuvinte-cheie relevante pentru afacerea ta? Vrei să fii întotdeauna cu un pas înaintea concurenței? Atunci Evolve Dream Digital este alegerea perfectă pentru tine! Specialiștii SEO din cadrul agenției noastre știu că este esențial ca strategiile de marketing să fie adaptate publicului-țintă și nevoilor sale, dar și produselor sau serviciilor tale și, mai presus de toate, viziunii tale asupra propriei afaceri.

Prin intermediul serviciilor noastre o să reușești să evidențiezi punctele forte ale produselor sau serviciilor pe care le oferi, un pas important în atingerea obiectivelor de vânzări setate pentru campania ta de marketing.

Poți avea încredere că specialiștii din cadrul Evolve Dream Digital vor combina cele mai eficiente strategii pentru a livra cele mai bune rezultate!

Contact

CONTACTEAZĂ-NE