Pay-Per-Click

Primul pas în crearea unei strategii de implicare digitală pentru clienți, implică înțelegerea business-ului lor și ce anume doresc să obțină. Aceste informații sunt folosite pentru a stabili obiectivele strategiei.

Anunțul plătit este cel mai rapid și mai controlabil mod de a vă face afacerea vizibilă în fața persoanelor care caută produsele sau serviciile dvs.

CPC (Cost Per Click) – este o metodă de publicitate plătita oferită de Google (Adwords) și Facebook (Ads). Dacă doreșți să aduci trafic remarcant și rapid pe website, atunci campaniile PPC sunt soluția perfectă! Brand-ul tău se va bucură de aceste campanii pentru că va deveni mai cunoscut, în plus acest trafic este foarte relevant și șansele de a se transformă în vânzări sunt mari. Nu este suficient să ai cuvinte cheie bine alese. Stabilind corect obiectivele, targetul, anunțurile (text și imagine) vei avea performanțe mai bune. Optimizarea constanța a campaniei este un alt aspect foarte important. Specialiștii în campanii PPC, din cadrul firmei Evolve Dream Digital vor verifică constant campaniile și îți vor face modificări inteligente, atunci când este necesar (adaugă/elimina cuvinte cheie, schimbă anunțurile etc.).

Este foarte important să va precizăm, faptul că campaniile de tip PPC sunt total măsurabile, astfel încât tu să îți poți monitoriza numărul de click-uri pentru care ai plătit, bugetul și cât de bine am convertit campaniile pe care firma le-a realizat.

Suntem o firma focusată, pe trafic relevant, ROI, pe conversii multe la cost cât mai mic. Analizăm, testăm și optimizăm constant, până obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Administrăm lunar bugete de la câteva sute de lei, până la zeci de mii de euro. Combinăm experiența noastră cu tool-uri inteligente.

Cu ajutorul campaniilor de PPC, dezvoltate de Evolve Dream Digital, aduci trafic relevant pe site și dezvolți relații de calitate cu clienții! Fă-ți o promovare online eficientă și adu-ți afacerea la cel mai înalt nivel!

Implementăm și optimizat campanii rentabile de PPC pentru numeroși clienții și ne propunem să devenim leaderi pe piața din România.

Contact

CONTACTEAZĂ-NE