Instagram

Platforma Instagram îți poate deschide porțile către noi clienți! Dacă activezi într-un domeniu în care aspectul vizual are un rol determinant în decizia de cumpărare, acest lucru te va ajuta să transformi Instagram într-o adevărată armă de marketing.

Numărul celor care vând sau promovează servicii pe Instagram a crescut constant, în paralel cu numărul de ,,business profiles”. Astăzi, există un număr de 8 milioane de profiluri de afaceri pe această aplicație. Aproape 400.000 de români folosesc Instagram, dintre care peste 230.000 au fost activi doar în luna decembrie a anului trecut. Interacțiunea lor cu tot ce înseamnă conținut publicat pe această platformă este la cote ridicate: cele 1,8 milioane de imagini publicate de români au înregistrat peste 90 de milioane de like-uri, însemnând o medie de 50 de like-uri per imagine.

Care este avantajul promovărilor pe Instagram?

Cu un conținut ușor de distribuit și de înțeles, Instagram este cea mai personală dintre platformele de social media. Are un potențial foarte ridicat de a conecta utilizatorii și brandurile, potențial care se datorează, în primul rând, poveștilor pe care le creează imaginile și mesajului emoțional transmis.

Alege serviciile de promovare pe Instagram oferite de Evolve Dream Digital și crește vizibilitatea business-ului tău, extinde-ți baza de clienți și împărtășește povestea ta de succes unei audiențe extrem de implicate! Ca orice lucru bun, atât relația noastră cu clienții, cât și soluția de promovare/dezvoltare pe această rețea de socializare, se construiesc cu implicare, comunicare, grijă și, nu în ultimul rând, expertiză.

Vom asigura o prezență profesională și eficientă pe Instagram pentru afacerea ta și ne vom asigura că serviciile sau produsele pe care le comercializezi au impact maxim asupra publicului țintă. Fă primul pas și cere o ofertă!

Contact

CONTACTEAZĂ-NE