Google Analytics

Cumpărătorii, dar și potențialii clienți, sunt cei mai în măsură să îți ofere informațiile de care afacerea ta are nevoie pentru a atinge un potențial maxim de vânzări. Detalii precum modul în care persoanele interesate ajung pe site-ul tău, perioada de timp pe care o petrec pe fiecare pagină sau dispozitivul preferat pentru navigare (desktop, tabletă sau smartphone) sunt esențiale pentru a înțelege nevoile și dorințele potențialilor clienți și a putea acționa în consecință prin aducerea de îmbunătățiri site-ului și adaptarea campaniilor de promovare.

Toate aceste informații, dar și multe altele, pot fi aflate cu ajutorul Google Analytics, experții noștri fiind capabili să realizeze rapoarte concrete și analize ale indicatorilor relevanți pentru a se asigura că strategia de marketing se îndreaptă în direcția bună.

Cu ce sunt diferite serviciile oferite de Evolve Dream Digital față de cele ale altor agenții?

Nu ne limităm la informațiile furnizate de Google Analytics pentru a optimiza campaniile tale de marketing, ci urmărim toate canalele pe care afacerea ta este promovată, relațiile dintre conținut, SEO și activitatea pe rețelele de socializare, mențiuni ale brandului tău și link-uri.

Alege serviciile furnizate de noi și deblochează potențialul maxim al afacerii tale! Suntem aici pentru a te ajuta să creezi campanii eficiente și să obții rezultate satisfăcătoare.

Contact

CONTACTEAZĂ-NE