Facebook

Se spune că dacă nu ai Facebook nu exiști. Perfect adevărat! În mediul virtual, ceea ce contează cel mai mult este prezența. Cu cât ești mai activ, cu atât îți crești vizibilitatea, iar produsele sau serviciile tale devin cunoscute de mai mulți potențiali clienți.

Facebook este lider din punct de vedere al numărului de utilizatori care folosesc această platformă, având peste 4 milioane de utilizatori numai în România. În acest context, fie că ești proprietarul unui magazin online, fie că vinzi servicii B2B sau B2C, prezența pe principala reţea de socializare este absolut necesară pentru a comunica într-un mod eficient cu publicul-ţintă.

Companiile multinaționale au o strategie bine definită de promovare prin intermediul Faceboook și interacționează cu fanii lor zilnic, ținându-i la curent cu cele mai noi anunțuri sau produse. Timpul alocat reţelelor de socializare depăşeşte media de 4h/zi.

De ce să îți promovezi afacerea pe Facebook? Îți vei prezenta afacerea într-un mod profesional, vei ține o strânsă legătură cu clienții și viitorii clienți, iar mesajul tău va ajunge strict la persoanele care sunt interesate de produsele sau serviciile tale, astfel, nu vor exista costuri inutile sau nejustificate.

Cum te poate ajuta Evolve Dream Digital privind prezența afacerii tale pe Facebook?

Specialiștii noștri vor construi campanii eficiente prin implementarea de coduri de tracking. Astfel, vei ști cu exactitate care sunt ad-urile care au generat conversii și, implicit, care este profitul obținut în urmă bugetului investit. Targetarea se va face după criterii bine stabilite, astfel încât reclama ta va ajunge doar la acele persoane care sunt cu adevărat interesate de serviciile sau produsele pe care le comercializezi.

Ai nevoie de un specialist cu care să îți implementezi campaniile de Facebook? Evolve Dream Digital este opțiunea ideală pentru afacerea ta! Oferim vizibilitate și dezvoltare afacerii tale!

Contact

CONTACTEAZĂ-NE