Content Writing

Content writing-ul se referă la scrierea de conținut textual pentru site-uri, blog-uri, reviste online, newslettere, profile de social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) și alte mijloace online de comunicare.

Deși scopul oricărui mesaj publicitar este să aducă vânzări, mesajele de tip text pot îndeplini și alte funcții: informarea, creșterea notorietății și influenței unui brand sau a unei persoane, schimbarea unor atitudini sau opinii, educarea publicului.

Experții Evolve Dream Digital vorbesc pe limba clienților tăi!

Cu noi, mesajele publicitare sunt întotdeauna adaptate nevoilor și particularităților clienților tăi actuali și potențiali, la fel cum și textele sunt scrise în modalitatea potrivită pentru a avea impact maxim în cazul audienței tale.

Ne vom asigura că promovarea produselor sau serviciilor tale, dar și a imaginii generale a business-ului tău, este de substanţă, informează şi mulțumește consumatorul, pentru a-l fideliza.

În mediul online, ceea ce contează cel mai mult pentru potențialii tăi clienți, dar și pentru motoarele de căutare, este conținutul de calitate, iar textele scrise eficient te vor ajuta la creșterea numărului de clienți, dar și la asigurarea unei notorietăți pentru afacerea ta și consolidarea poziției pe piață.

Originalitatea este esențială, iar creativitatea nu face decât să crească în mod considerabil interesul potențialilor clienți. De multe ori, o idee creativă are un potențial imens de promovare prin atragerea implicării unui număr foarte mare de utilizatori, conținutul devenind, astfel, viral.

Prin intermediul serviciilor noastre de content writing, te vom ajuta nu doar să îți crești rata de conversie, ci să te și diferențiezi de concurență.

Contact

CONTACTEAZĂ-NE